Kalmar-huse

”Vær med, når der skabes fritidsmiljø, gøre det spændende, og hjælpe dig med rammen om de mest betydningsfulde timer af dit liv, fritiden”

Denne målsætning fra 1968, er stadig gældende. Kalmar-huse har specialiseret sig indenfor fremstillingen af fritidshuse. I årene, der er gået, er det blevet til mere end 11.000 huse i Danmark. Vore produkter er gennemafprøvede til mindste detalje. Vi garanterer, at du ikke får ubehagelige overraskelser. Et Kalmar-hus skal være fritidens trygge samlingspunkt.

Typehuse – helt individuelt

1. ERFARING

I 1968 blev det første Kalmar-hus bygget og siden, er der bygget mere end 11.000 Kalmar-huse. Naturligvis, er det i dag ikke de samme byggerådgivere og håndværkere som dengang, men erfaringen er samvittighedsfuldt blevet givet videre. Mange af os har været i firmaet i 15 - 20 år eller mere.

2. TRYGHED

Kalmar-huse ejes i dag af en gruppe medarbejdere. Det betyder, at du har sikkerhed for at vi altid strækker os lidt længere for dig og dit projekt - for hvis vi laver en fejl, er det os selv det falder tilbage på.

3. ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Vi anvender kun kvalitetsbevidste og erfarne håndværkere. Vi arbejder altid med de samme håndværkere, der har grundig indsigt i Kalmar-huses system og krav til håndværksmæssig kvalitet.

4. ØKONOMISK

Helt fra starten er Kalmar-huse blevet bygget som et typehus ud fra et modulkoncept, der strømliner produktionen, så det er mindst muligt spild og husene er hurtige at bygge. Det har den heldige sidegevinst at husene også er økonomiske og derfor kan vi tilbyde vores kunder skønne Kalmar-huse til meget fornuftige priser…

5. DESIGNFRIHED

Kalmar-huse er typehuse, men modulkonceptet er så fleksibelt at vi alligevel kan tilbyde stor designfrihed - hvert eneste Kalmar-hus er individuelt tilpasset hver enkelt kundes ønsker og drømme. Der findes et væld af modeller og hver enkelt kan tilpasses, så det bliver lige netop dit drømmehus.

6. ATTRAKTIVE LEVERINGSLØSNINGER

Lukket Råhus, MedByg eller NøgleFærdigt - uanset om du har tid til at hjælpe med byggeriet eller ej - uanset om du har ti tommelfingre eller selv er håndværker, så har vi en leveringsløsning, der passer dig.  

 

Kalmar-huse.dk – hvis du skal bygge nyt fritidshus

 

MedByg

LukketRåhus

NøgleFærdig

Erfarne håndværkere

Energirigtige løsninger

Designfrihed

Erfaring og tryghed

Kamlar-huse udstiller følgende fritidshuse

GILLELEJE L-89/82B

 

RØMØ T-105/91