Lilje-huset A/S

Byg sommerhus i høj kvalitet og med kompetent rådgivning

Siden 1970 har vi i Lilje-huset opført mere end 4.200 sommerhuse langs da danske kyster. Lilje-huset er én af Danmarks største udbydere af fritidshuse, og med vores brede standardprogram kan vi imødekomme de fleste behov og ønsker. Skulle du have ønsker som vores standard sommerhuse ikke dækker, kan vi naturligvis også lave individuelle fritidshuse, med udgangspunkt i ét af vores typehuse.

Hustyper - et bredt sortiment af sommerhuse

NORDSØ EKSKLUSIV – fremtidens sommerhus
I denne serie vil du opleve en klassisk arkitektur, der med et minimalistisk udtryk giver et tidsløst design som holder mange år frem.  NORDSØ EKSKLUSIV serien er spækket med udstyr og fine detaljer, som man sjældent ser i standardhuse. De store vinduer giver et fantastisk lysindfald og inddrager køkkenet som en naturlig del af udemiljøet.

NORDSØ EKSKLUSIV ROMANTIK – Nostalgi og minder fra en svunden tid
Her tages du tilbage hvor tiden står stille. Den rene oplevelse af et ægte sommerhus, hvor kun hygge og samvær er i fokus. Her er sprossevinduer og vandret klinkbeklædning som understøtter stilen.

NORDSØ BASIS
Basis modellerne er veldisponeret og funktionelle sommerhuse. Alt det nødvendige er med, men intet overflødigt. Du får stadig samme høje kvalitet og naturligiv en energirigtig løsning.

Høj kvalitet i byggeri - og altid høj service

Her hos Lilje-huset vægter vi kvaliteten i vores byggeri meget højt - derfor skal du også først betaler ved aflevering. Vi bruger egne håndværkere til alle vores byggerier, hvor af mange har været ved Lilje-huset i mange år.

Lilje-huset A/S er en veldrevet, velkonsolideret og yderst solid virksomhed, der er totalt selvfinansierende. I mere end 10 år i træk er vi blevet ratet med den højeste kreditværdighed AAA fra Bisnode. Vi er selv meget stolte af at have opnået den højeste kreditværdighed AAA fra Bisnode. I 2018 modtog Lilje-huset A/S endnu engang guld diplomet fra Bisnode.

På udstillingen her i Blovstrød kan du opleve nogle af vores mest populære modeller. Kom helt tæt på huset og fordyb dig i alle detaljerne. Har du spørgsmål, er vores byggerådgiver altid behjælpelig med et svar.

Byg sommerhus - besøg os på lilje-huset.dk

Egne håndværkere

Mulighed for Nøgleklart, MedByg eller SuperMedbyg

Energirigtige løsninger 

Klassisk, men moderne arkitektur

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Lilje-huset udstiller følgende fritidshuse

NORDSØ EKSKLUSIV 105T

 

NORDSØ EKSKLUSIV ROMANTIK 86V

 

NORDSØ EKSKLUSIV 84L

 

NORDSØ BASIS 60L